Nagyszerű hír érkezett: a cukorbeteg gyerekek is mehetnek táborozni

Cukorbetegség tábor

Tartalom

  Ezt az Erzsébet Alapítvány egy gyerekek számára készült oktató videóval segítette, a táboroztatóknak pedig egy olyan filmen keresztül nyújtott információkat, amelyben az érvényes járványügyi előírásokat és egészségügyi javaslatokat, ajánlásokat ismertetette. Mindezek kitértek a fertőtlenítésre, a higiénés szabályokra.

  cukorbetegség tábor írja be a cukorbetegség kezelési szabványokat

  A táborokban kézműves foglalkozások, sportos aktivitások sport- és akadályversenyek, vetélkedők, falmászás, tánc, foci, kidobós, vízibomba csatajóga, íjászat, solymászat, kutyás bemutató, Ki mit tud? A kirándulások sem hiányozhattak, a diabos gyermekek jártak állatkertben, tanösvényi sétán vettek részt, strandoltak, kerékpártúráztak és cukorbetegség tábor programok is vártak a kicsikre és nagyokra.

  cukorbetegség tábor a cukorbetegség bran kezelése

  Mindezek mellett az edukáció is a Diabétesz Erzsébet-táborok szerves része, a gyerekek többek között a szénhidrát számolást is elsajátíthatták a táborokban.

  Szintén a fővárosban valósított meg napközi tábort a Sportos Cukorbetegek Egyesülete.

  cukorbetegség tábor biorezonanciás készülék a cukorbetegség kezelésére

  Békés megyében, Gyulán a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért két turnusban szervezett napközit. Többek között kalandparkba mentek a gyermekek, egész napos ásványgyűjtő túrára, kisvonatozásra, biciklitúrára, sárkányhajózásra, bobozásra jutottak el a táborozók, de voltak vetélkedők, balatoni fürdőzés, koncertek és kézműves foglalkozások is az ottalvós Diabétesz Erzsébet-táborokban.

  Add meg az e-mail címedet és értesítünk minden újdonságról!

  cukorbetegség tábor levashov a cukorbetegség kezelésében