Így fogyassz tejet, ha cukorbeteg vagy!

Kecsketej cukorbetegeknek. Lehetséges-e kecsketej-cukorbetegség használata?

Ki iszik kecsketejet?

Best Answer jaskó answered 9 év ago Én több, mint 10 évig hasnyálmirigy-rák kezelése cukorbetegséggel kecskét. De finom a hús is.

kezelésére szolgáló gyógyszer a máj során cukorbetegség

Pörköltnek, ragunak, sülve, de kolbásznak, vagy akár nyárson sütve. A tej miatt kezdtem inni, majd hamarosan tenyészteni is kezdtem. Érzékeny vagyok a tehéntej laktóz tartalmára, a kecsketejre viszont nem.

diabetic retinopathy treatment

Rendesen tudtam fogyasztni, minden káros következmény nélkül. Volt egy nagyon érdekes tapasztalatom.

Lehetséges-e kecsketej-cukorbetegség használata?

Ez orvosi kontroll mellett visszaigazolt tény. Valamikor, még a humán inzulinos koromban rengeteg üvegtesti bevérzésem volt. Az orvosi ellátás mellett nagyon sok egyéb kiegészítő kezelést alkalmaztam sikerrel. Így pl, az agykontroll, fokhagyma és a gyógyteák.

A kecsketej ideális cukorbetegség-termék?

Mivel a kecskének vn egy olyan tulajdonsága, hogy az elfogyasztott tápanyag hasznos tulajdonságait beépíti a tejébe, ami kb 24 óra múlva megjeleinik a frissen fejt tejben, ezért kezdtem céltudatosan gyógyfüvekkel etetni, illetve gyógyfüveket, legnagyobb mennyiségben pásztortáska füvet szénának megszárítani. Folyamatosan adagoltam a kedvenceimnek ezt a kaját. A tapasztalatom pedig: Amikor ellés előtt elapasztottam a tejet és a kicsik miatt nem jutottam friss tejhez, kb két hét elteltével megszaporodtak a bevérzéseim, pedig mindent úgy csináltam mint azelőtt.

diabetikus kardiomiopátia cukorbetegség 2 fajta

Amint fejni kezdtem és újra ittam, szintén kb két hét elteltével jelentős mértékben csökkent a bevérzések száma. Mivel nagyon gyakori orvosi kontroll alatt álltam, ezeket a tapasztalataimat a Budapesti Orvostovábbképző Egyetem szemészetén is visszaigazolták. Sokan idegenkednek a kecskétől, pedig minden híresztelés ellenére nagyon tiszta és nagyon játékos, kedves állat. Igaz mindent megeszik, ami elé kerül, de csak akkor, ha az tiszta. Ha valaki látott már kecskét útálkozni egy szennyezett takarmány láttán, az nem hiszem, hogy kibírta nevetés nélkül.

Így fogyassz tejet, ha cukorbeteg vagy!

Amikor elfűrészeltzem a bal kezem hüvelykujját és e miatt nem tudtam tovább fejni, eladtam az utolsó hófehér kecskémet, a Fruzsinát. Nem szégyenlem megsirattam. Csak ajánlani tudom mindenkinek a kecsketej fogyasztását, sőt, akinek módjában áll, a tartását is, mert minden tekintetben nagyon hasznos! Julcsi answered 9 kecsketej cukorbetegeknek ago Sajnos tegnap rosszat is hallottam a kecsketejről!

Kullancsvírus hordozó!

 1. A kecsketej ideális cukorbetegség-termék? - Diagnostics
 2. Amiről keveset tudunk: kecsketej, szamártej, juhtej és a lótej | Sokszínű vidék
 3. Diagnosztizált cukorbetegség esetén szigorú diétát és életmódbeli ajánlásokat határoz meg a diabetológus szakorvos, aminek célja a vércukorszint beállítása és stabilan tartása.
 4. Tejfogyasztás cukorbetegeknek: lehet, de néhány szabályt be kell tartani - Egészség | Femina
 5. Miért egészséges a kecsketej? - Egészségtér
 6. A kecsketej a cukorbetegek étrendjében
 7. Lehetséges-e kecsketej-cukorbetegség használata?

Mindig terjesztenek valami rémhírt az emberek, a sajtó. Kecsketej cukorbetegeknek, amennyiben fertőzött kullancs csípte meg és nem pusztult bele, de amint látod én és a környzezetem élünk és virulunk, pedig több mint tíz kecsketej cukorbetegeknek fogyasztottunk kecsketejet.

 • Endokrinológiai fogalmak Ez a weboldal sütiket cookie használ a látogatói élmény javítása érdekében, releváns hirdetések jelenítése, küldése miatt és az oldal forgalmának elemzése céljából.
 • Piros foltok kezelése cukorbetegségen
 • Cukor cukorbetegség 1 típusú kezelése komplikációk
 • Hogyan kell enni a vér vércukor előestéjén Szanatórium a cukorbetegség számára A kecsketej egészségügyi előnyei és mellékhatásai előnyök segítik az egészséges emésztést, csökkentik a cukorbetegség kockázatát, támogatják a súlyt.
 • Lehetséges-e kecsketej-cukorbetegség használata?

A Közelünkben lévő gyulai Tüdőkórház rendszeresen vásárolta, vásárolja a kecske tejet a TBC-s betegek gyógyítása, felerősítése céljából, mert igazoltan antibakteriális, vírusölő hatású a teje. Környezetemben és gyerekkoromban is többen orvosi tanácsra anyatej pótlására csecsemőknek adták a tejet és a szemem előtt nőttek fel igen jó erőben lévő tinédzserek, akik picúrként kecsketejet ittak.

A kecsketej a cukorbetegek étrendjében

Az em,ber nem élhet állandó félelemben. Meg kell nézni az állományt, ahonnan veszi az ember és meg kell nézni a gazdáját, aki issza a tejet és láthatóan semmi baja.

 • A kecske az egyik legrégebbi háziállatunk, melyet körülbelül tízezer évvel ezelőtt háziasítottak őseink.
 • Type 2 diabetes atrial fibrillation and direct oral anticoagulation
 • Diabétesz kezelésére férfiak írja 1
 • Ezek a számok az egyes betegek egyedi jellemzőitől függően változhatnak.
 • A tehéntejről már viszonylag sokat tudunk, de a kecsketejről, a juh- a szamár- és a lótejről keveset hallunk.

Az én és az ismerőseim kecskéi garantáltan fertőzésmentesek voltak Nanita answered 9 év ago gyermekeim tehéntej fehérje allergiások, én csak jókat tudok mondani a kecsketejről és sajtokról. Most már sokkal nehezebb hozzájutni.

Főleg amit házilag és ismerős helyről vásárolhatunk. Julcsi answered 9 év ago Azt hiszem ki kell próbálnom!

Miért egészséges a kecsketej?

Talán a cukromnak nem árt annyira! Sára Biró answered 9 év ago Julcsi kíváncsian várjuk,hogy csinál-e nálad vércukor emelkedést,mert tudom hogy egy kis tej is neked nagyon megemeli a cukrod.

Az elfogyasztott mennyiséget a kecsketej esetében is be kell számolni.

Bejegyzés navigáció.